Klantenservice Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00

Ook Multichip dealer worden?

Wilt u meer omzet genereren door klanten een kwalitatief goed en betrouwbaar product aan te bieden?

 

Heeft u wel eens aan een alternatief voor chiptuning gedacht..?

 

Steeds meer consumenten stappen vandaag de dag over naar kleinere en schonere auto’s voor het milieu. Dit type auto is over het algemeen zuinig afgesteld en dat is veelal te merken als de bestuurder even snel wil invoegen of even extra trekkracht nodig heeft. Dan komen ze erachter dat ze net ietsje meer pit nodig hebben. Door de opkomst van steeds meer eco-modellen is er duidelijk een enorme vraag naar chiptuning. Daar staat tegenover dat veel autobedrijven, maar ook hun klanten, vaak geen voorstander zijn van softwarematige chiptuning. De Multichip is een perfect alternatief voor autobedrijven, maar ook voor hun klanten.

 

Waarom?

 

Er is een grote groep autorijders die zijn/haar auto niet kan, wil of mag chiptunen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rijders van lease-auto’s en auto's die nog in de fabrieksgarantie zitten. De multichip is een alternatief voor mensen die hun auto niet softwarematig willen tunen. Een groot voordeel voor een klant is dat de Multichip eenvoudig te verwijderen is.

 

De voornaamste reden waarom steeds meer autorijders de multichip aanschaffen, is omdat ze gewoonweg net iets te kort komen op sommige momenten. Bijvoorbeeld bij het trekken van een caravan, het invoegen op de snelweg, het rijden met een volle transportbus of aanhanger enz.

 

Er zijn tal van andere redenen te bedenken waarom ook uw klanten graag met een multichip zouden willen rijden.

 

De multichip kunt u op een heel eenvoudige wijze installeren en verwijderen. Deze oplossing van tunen heeft niet voor niets zijn weg al gevonden bij grote aantallen autobedrijven. Het is een topproduct om in uw pakket op te nemen. U zult binnen de kortste keren hierdoor meer tevreden klanten krijgen.

 

Pluspunten voor uw bedrijf:

 

- Zeer korte installatietijd

 

- Zeer interessante marges

 

- Geen grote voorraad nodig

 

- Geen software aanpassingen nodig

 

- Nieuwe klanten in uw bedrijf

 

In 2016 zijn er meer dan 400 dealers actief met de multichip 

 

Momenteel zoeken wij dealers voor de multichip in de diverse regio’s in Nederland en België.

Interesse? Neem contact met onze Klantenservice op +31(0)85-3031352 of vul onderstaand formulier in.

 amtbeursamtbeurs2amtbeurs3

 

amt 1

 erwin klippel multichip chiptuning
 

LiveChat