Klantenservice Ma t/m Vr 10.00 tot 20.00

Rijervaringen

klippel banden, chiptuning, multichip

klippel kampioen

Klippelbanden
350zchallenge
Klippel kampioen 

Onlangs hebben we allemaal het nieuws meegekregen m.b.t. de Volkswagen software. Miljoenen auto's die terug moeten naar de dealer om nieuwe software erin te laten plaatsen. Grote kans dat deze auto's met de nieuwe software qua vermogen in gaan leveren. Dit zal er ervoor zorgen dat nog meer auto's vandaag de dag getuned gaan worden.

De Nederlandse overheid zou de Nederlandse overheid niet zijn als ze hier niet iets op zou bedenken. Er bestaat namelijk de mogelijkheid dat mensen die hun auto softwarematig veranderen " in de nabije toekomst " boetes kunnen gaan krijgen.

 Eigenlijk wel terecht. Waarom? Vaak heeft men bij aanschaf een fiscaal voordeel gehad omdat men een auto met een bepaald label heeft aangeschaft.

Wanneer u de auto softwarematig aanpast zal uw auto niet meer aan deze voorwaarden voldoen. U heeft dan onterecht een fiscaal voordeel gehad. Daarom zijn er gesprekken gaande om mensen die dit doen te te laten betalen. 

Een groot voordeel, mocht deze maatregel ingevoerd gaan worden met een multichip heeft u hier geen last van. U kunt deze namleijk simpel zelf verwijderen. Iets wat met softwarematige chiptuning onmogelijk is.

De vraag aan u? kiest u voor een "dure" optie? Of gaat u ook voor de veilige slimme oplossing?

Maandelijks komen er honderden nieuwe klanten bij. Bent u de volgende?

Hieronder treft u reacties van een aantal tevreden klanten.

Jochem:

Ik wil even iets grappigs sturen. Mijn vrouw rijdt een Nissan Almera 1.4, af en toe denkt mevrouw dat ze in een formule 1 wagen rijdt. 5 maanden geleden vroeg ik haar of ze een multichip wilde. Haar antwoord was NEE. Ze hoefde dat allemaal niet!

Nou heb ik een maand geleden zo'n multichip aangeschaft en deze zonder haar weten in de auto geplaatst. Nu kwam mevrouw 2 weken geleden zeggen dat haar auto veel rustiger en beter rijdt als normaal, zelfs haar beste vriendin had aangegeven dat ze vond dat de auto veel fijner reed. Uiteindelijk heb ik haar gezegd dat er een Multichip in zit, nu wil mevrouw niet meer zonder. :) :) :)

 

Patrick J:

Begin mei zijn wij met onze Subaru Forester met de caravan naar Frankrijk gereden, Wij hadden bij onze dealer Niestcar een multichip aangeschaft. Inmiddels zijn wij weer terug van onze trip. In vergelijking tot afgelopen jaar reed de auto een stuk soepeler, ook heuvels op ging veel makkelijker. Daarnaast scheelde het ook in gebruik. Ruim 1 liter per 100 km. Kijk, dat vind ik nog eens een goede aanschaf.

 

Guido van Heeswijk :

Ik heb twee jaar lang rondgereden in een Volvo V50 die in het lage regionen van een nieuwe versnelling weinig vermogen had en dan opeens te hard optrok. Kortom, het reed gewoon niet lekker en misschien ook niet veilig. Over chiptunen kreeg ik verschillende adviezen, dus ik ben maar rond blijven rijden. Ik ben gisteren voor de keuring naar garage Kees uit Schinnen geweest, deze adviseerde me de chip te proberen (zelfs op no cure no pay basis). Ik moet eerlijk zeggen: hij rijdt opeens als een zonnetje. Gewoon niet te geloven. De chip is dus verkocht. Bedankt multichip en garage Kees.

 

David P.:

Na maanden denken heb ik onlangs toch maar besloten om online de multichip te bestellen voor onze Mercedes Cla 180 CDI. De chip werd binnen 2 dagen bezorgd. Na het openen van het pakket ben ik opzoek gegaan naar mijn OBD2 aansluiting, deze kon ik niet vinden. Na telefonisch overleg met een dealer van multichip bleek hij onder mijn stuur te zitten. Ik rij inmiddels een week met de multichip rond. De auto rijdt een stuk fijner dan hij al deed, hij is inderdaad wat vlotter. Het is alleen helaas geen Ferrari : )

 

Adrianus (73 jaar):

Onlangs zijn mijn vrouw en ik met de caravan naar Zuid-Frankrijk gereden met onze nieuwe Nissan Evalia. Tijdens de rit kwamen wij erachter dat de auto moeite had met het trekken van de caravan. Bij terugkomst hebben mijn vrouw en ik besloten op zoek te gaan naar een eenvoudige oplossing voor de volgende vakantie, die een maand later gepland stond. Wij konden bij multichip langskomen, De software werd voor onze auto op de chip gezet en vervolgens werd de multichip netjes geplaatst door een medewerker. Alles bij elkaar heeft het nog geen 10 minuten tijd in beslag genomen. Wij zijn inmiddels weer in Nederland en ik wilde even aangeven dat het een wereld van verschil is. We hebben besloten om ook zonder de caravan met multichip te blijven rijden.

 

Patrick W:

Die multichip is een uitkomst, geloofde er eerst weinig van, maar heb het in mijn Mercedes C coupe geplaatst en het werkt wel. Kom binnenkort even met m’n maat langs voor zijn Peugeot 605

 

Kees:

Mijn Opel Vectra rijdt een stuk relaxter na installatie van de multichip. Helemaal top!!!!!

 

Firat:

Onlangs een multichip op aanraden van mijn autogarage online besteld, de volgende dag netjes op tijd geleverd. De installatie was inderdaad eenvoudig te doen, ondanks dat ik twee linkerhanden heb. Nadat ik 150 km gereden had, merkte ik dat mijn Audi een stuk rustiger was geworden, verder merkte ik dat hij onderin veel meer koppel had gekregen. Ga volgende week met vakantie kijken of dat ook wat uitmaakt.

 

Rafaella:

Pas geleden een multichip aangeschaft voor mijn Ford Fiesta. Als ik de snelweg op moest dan had mijn Fiësta hier enige moeite mee. Nadat mijn vriend een multichip geplaatst heeft rijdt hij een stuk soepeler en kan ik gewoon in de vijfde versnelling de snelweg op.

 

Joep:

Ik heb een Nissan Quasqai, deze had tussen de 3000 en 4000 toeren een dood punt. Ik rij nu enkele maanden rond met zo'n chip van jullie en het dode punt is weg, de auto rijdt een stuk soepeler en is onderin een stuk rapper. Echt geweldig.

 

Irma:

Ben even langsgereden voor mijn Alfa Romeo Mito bij een dealer in Utrecht. Werd goed geholpen, binnen 10 minuten kon ik weer de weg op. Rij nu een maandje rond met de multichip, bij mij gaat hij er niet meer uit. Wat een uitkomst.

 

Ivo (België):

Ik heb onlangs een chip gekocht voor mijn wagen. Een kameraad van mij is laatst langs geweest voor zijn BMW en ook hij is zeer tevreden. Nu zou mijn zoon er ook een willen voor zijn autootje, een BMW 3 E36 bj96. Wat heeft u hiervoor a.u.b?

 

Bert:

Ik heb een multichip van jullie. Ik heb mijn vorige auto niet meer, dat was een Seat Leon 1m 1.4 16v 75 pk. Hij reed super met de chip. Nu heb ik een nieuwe auto, een Seat Altea 5p1 2.0 150pk bj 2004. Is het mogelijk om hier de software voor aan te passen?

 

Jean-Pierre:

Mijn Chevrolet Spark is qua zuinigheid wel oké, maar wat betreft vermogen kon het wel iets beter. Rij nu een kleine 4 maanden rond met de multichip. Hij is nu een stuk vlotter onderin. Ik zal de chip zeker aanbevelen aan mijn collega's.

 

Ed:

In 2012 heb ik mijn Transporter ergens bij een ander bedrijf laten chiptunen, dit was een hele verbetering. Vorige week kwam ik bij mijn garage en hij vertelde mij over de multichip. Ik kreeg de chip van hem een week mee om te proberen. Ondanks dat mijn Golf van 105 pk gechipt was naar 140 pk, merkte ik dat de auto toch nog vlotter en soepeler ging rijden.

 

Monique:

Mijn vriend zat al maanden te zeuren dat ik mijn Aygootje maar moest tunen. Voor mij hoefde dat niet per se. Uiteindelijk heeft hij buiten mijn weten om via jullie de multituningchip besteld, omdat ik het 7 dagen kon proberen. Nu heeft hij het geplaatst, het systeem is zo eenvoudig dat zelfs ik als "vrouw" het kan doen. Ben nu wel blij, want op sommige momenten gaat hij als een trein.

 

Lucas:

Voor onze lease auto's zochten we een mogelijkheid om ze meer vermogen te geven zonder dat de leasemaatschappij er achter zou komen. Na wat zoekwerk op internet kwamen we bij jullie terecht. In de Citroen C1, C3, Peugeot 107, VW Polo en Skoda Octavia is de multichip echt merkbaar. In onze transporter bus valt het wel mee, dit kan overigens komen doordat deze al gechipt was. Kortom, als wij weer nieuwe auto's hebben weten we jullie te vinden.

Olivier:

Ik ben diverse bedrijven langs geweest om mijn Volvo xc90 uit 2014 meer vermogen te geven. Tot twee weken geleden kreeg ik te horen dat het niet mogelijk was om er iets mee te doen. Iemand verwees mij naar de site van jullie. Heb er inmiddels 760 km op zitten. Het verschil is niet super, maar wel merkbaar. Dank voor de snelle levering.

 

Jan-Willem:

Paar maanden geleden heb ik een goedkope rode clone gekocht op internet voor mijn Seat Altea. Ik merkte er weinig van en na een maand begonnen alle lampjes te branden in de auto. Mijn garage heeft hem uitgelezen en gereset en adviseerde mij daarna de multichip, zij zijn dealer van multichip. Het kostte mij wel wat meer, maar inmiddels zijn wij 6 maanden verder en ik heb nooit problemen ondervonden.

 

Bas:

In mei 2014 kocht ik een chip voor mijn BMW. Ik was hier zo tevreden over dat ik in de tussentijd twee collega's met een Audi A4 en Mercedes C-klasse, twee vrienden, m’n vader en twee klanten naar jullie heb gestuurd. Allen zijn super tevreden. Wat ik ongelooflijk vind is dat mijn BMW waterschade had en hierdoor heel onrustig was. Sinds de multichip in mijn auto zit is dat hele probleem opgelost. Jullie service is goed en jullie chip is een uitkomst.

 

Serge:

Vorige maand langs geweest in Zoetermeer voor mijn VW Transporter, Caddy en Renault Master. Bij alle drie heb ik een multituningchip laten plaatsen en heb inmiddels 800, 600 en 100 km erop zitten. Volgens mijn koeriers scheelt het echt, voornamelijk de koppel. Bedankt heren, ik heb jullie al aanbevolen bij wat andere bedrijven.

 

Marcel:

Via mijn collega ben ik verwezen naar jullie site. Heb een OBD besteld voor mijn Peugeot 307. Ik moet toegeven dat het een wereld van verschil is. Geloofde het eerst niet, maar de levering is snel, het inbouwen en het resultaat is ook goed.

 

Frits:

Afgelopen zomer zijn we met onze Fiat Ducato naar Zuid-Frankrijk gereden. Halverwege de heen weg kregen mijn partner en ik het gevoel alsof hij een stuk vlotter oppakte en soepeler reed. Ook het verbruik was duidelijk minder dan dezelfde rit vorig jaar.

 

Rachid:

Ik kocht online een multichip. Nadat ik 1000 km gereden had merkte ik voor mijn gevoel niks. Ik dacht dat ik belazerd was. Ik had jullie gebeld en nadat een medewerker mij uitlegde hoe ik hem moest aansluiten, ben ik er opnieuw mee gaan rijden. Na +/- 50 km begon ik te merken dat mijn auto sneller, soepeler en rustiger ging rijden. Nu heb ik inmiddels 2000 km gereden en nog steeds word ik vrolijk als ik in mijn Mercedes stap. Bedankt voor de snelle levering en de support.

 

Dick:

Ik had mijn OBD multituningchip binnen 2 dagen ontvangen. Installeren was kinderspel. Mijn Toyota Prius rijdt nu echt soepel. Bedankt voor de snelle levering.

 

Huub:

Na het in bouwen van de chip loopt de Fiat meteen al een stuk fijner,

echt een groot verschil is het koppel. Gaat nu als een speer.

 

Alwish:

Meestal doe ik dit niet, maar jullie hebben mij goed geholpen met alles. Mijn Audi A4 van 6 jaar oud voelt aan als nieuw. Snelle levering!!

 

Jochem:

Een vriend wees mij erop dat ik bij multichip een chip kon bestellen die ik eenvoudig zelf kan plaatsen, maar ook weer verwijderen als ik mijn auto naar de dealer breng. Online bestelde ik hem, de levering was snel: 1 dag. Mijn Opel Astra trekt een stuk sneller op.

 

Jack:

Zojuist mijn OBD ontvangen en erin geplugd. Hoe meer ik rij, hoe lekkerder ik mijn auto vind. Ben weer verliefd haha!

 

Joel:

3 dagen geleden heb ik de OBD tuning besteld, 2 minuten nadat de postbode geweest was zat hij al in mijn VW Caddy. Wauw, het scheelt qua pk's, maar zeker ook qua verbruik. Mijn collega komt volgende week even langs.

 

Michael:

Een VW Lupo is niet zo snel, maar nu wel!

 

Wendy:

Na maanden wachten toch maar besloten mijn Seat Alhambra 1.9 diesel wat meer vermogen te geven. Nu al spijt dat ik het niet eerder heb gedaan. Een echte aanrader!

 

Jeroen:

In het weekend even snel mijn Transporter laten tunen. Hij is een stuk rapper en met name onderin voel je de power.

 

Raymond Schelling:

Via internet de tuningsbox besteld voor mijn VW Golf 5 2.0 TDI. Na 3 dagen lag het pakketje in mijn bus. Snel geïnstalleerd. Wereld van verschil. Dank voor de snelle levering

 

Snelle Piet:

Mijn Mazda 232 rijdt lekker soepel en qua benzine scheelt het ook wat. Thanks!

 

Saskia:

s'Ochtends 11:00 gebeld, kon om 14:00 terecht om mijn Seat Ibizaatje met 68 pk wat extra vermogen te geven. Mannen kijk uit voor mij bij het stoplicht, ik ga nu als een speer! Multituning, bedankt voor de goede service.

 

Jeroen Wijsman:

Ik had gebeld en kon een uurtje later terecht om mijn A3 1.9 TDI wat extra pk's te geven. Het is zeker merkbaar, jullie gaan zeker van mij horen.

 

Youssef K:

Mijn Alfa 147 rijdt, nadat ik bij jullie geweest ben, een stuk soepeler.

 

Roy Pronk:

Vanmiddag langs gereden met de Aygo van mijn vrouw, ik was vergeten dat ik een afspraak moest maken. Even 25 minuten gewacht en alsnog geholpen. Lekkere koffie en een prettig gesprek gehad. Dank namens mijn vrouw.

 

Sam:

Online de box besteld voor mijn Opel Astra, netjes ontvangen na 4 dagen. Zelf geïnstalleerd en gaan met die banaan.

 

Barry Klaassen:

Ik had gebeld voor een afspraak en kon de volgende dag langskomen. Samen met drie vrienden mijn Nissan Sunny gedaan, een Volvo v40, Seat Alhambra en een BMW 318. We zijn alle vier tevreden, toppie!!

 

Marco Verweij:

Binnen 5 dagen mijn bestelling ontvangen voor een Citroën C3. Wilde gaan monteren, maar kwam er niet uit. Gebeld met Ron, hij heeft mij netjes uitgelegd wat ik moest doen en het werkt perfect. Dank voor de snelle levering en de telefonische support.

 

Anja:

Vanmorgen langs geweest in Zoetermeer om mijn Fiat Punto te tunen, ben de stad ingelopen en ben na 45 minuten teruggekomen. Alles was netjes ingebouwd en het werkt super. Nog bedankt voor het oppompen van mijn banden. Top service.

 

Bert Kruis:

Het werkt in mijn VW Eos.

 

Albert S:

Na een positieve ervaring van een vriend met zijn VW Caddy, was dit jaar ook mijn BMW 118d aan de beurt om te tunen bij multituning. Soepel, zuiniger en sneller zijn de enige woorden die ik kan geven.

 

Boy G:

Drie weken geleden heb ik mijn Peugeot 207 laten tunen bij multi. Ik moet zeggen, het was even wennen, maar het werkt goed. Dank

 

Jurgen:

Pas mijn Renault Master 2.5 DCi laten doen. Een rit naar Duitsland scheelt mij ruim 200km op een volle tank. Kom binnenkort terug voor de andere 4 bussen.

 

Jack:

Vandaag mijn Fiat Bravo gedaan. Rijdt soepel en je merkt het echt wel onderin. Dank voor de goede service, mannen.

 

Ron:

Vandaag mijn box ontvangen na 10 dagen, lag niet aan jullie maar aan de post. Uiteraard direct ingebouwd in mijn Chevrolet Captiva 2.4. Duurde 15 minuten. Je voelt het gelijk. Ga het voorleggen aan mijn collega's.

 

Peter H:

Vorige week even mijn Saab 9-5 laten doen, scheelt niet super veel, maar wel merkbaar.

 

Arthur:

Kon gelijk dezelfde dag langskomen voor mijn VW Golf 1.6 TDI en de Kia Picanto van mijn vrouw. Je merkt het wel hoor, zeker bij de Picanto. Super jongens!

Wilt u zelf ook een reactie geven, stuur dan een email naar: info@multichip.nl

LiveChat